Hvorfor skal du bruge videoovervågning?

Så snart snakken falder på videoovervågning, så melder der sig altid ét klart spørgsmål: hvorfor i al verden skal jeg investere i videoovervågning? Og det er jo ganske fornuftigt, at ville have et svar på det. For der er nemlig mange fordele ved videoovervågning, og det kan godt svare sig, at få styr på alle fordelene.

Et moderne overvågningssystem filmer naturligvis alt hvad der foregår indenfor kameraets synsvinkel – og det kan jo være smart i forbindelse med indbrud, ubehagelige kunder, overgreb eller hærværk. Derudover er der en række nyttige egenskaber ved et moderne overvågningssystem, der gør det overlegent i forhold til ældre modeller.

Et moderne overvågningssystem indeholder (ofte) en DVR-optager, der optager overvågningskameraernes feed. Optagelserne bliver gemt på boksens harddisk, og dermed er du sikret, at du aldrig misser optagelser på grund af problemer med videobånd eller manglende plads.

Det vil oftest være således, at harddisken har plads til 20-30 dages optagelser – hvilket er mere end rigeligt for de fleste. Når harddisken er fyldt op med optagelser, så optager den automatisk over de ældre optagelser. Det hele kører af sig selv – og du er sikret overvågning året rundt.

Men der er naturligvis også mange andre fordele ved moderne videoovervågning, blandt andet:

  • Øget sikkerhed for din familie og ansatte
  • Øget effektivitet blandt dine ansatte
  • Bevismateriale i forbindelse med røveri eller overgreb
  • Hurtig afklaring af overensstemmelser mellem ansatte
  • Præventiv effekt i forbindelse med tyveri
  • Præventiv effekt i forbindelse med hærværk

Som du nok kan læse, så er der altså mange fordele ved videoovervågning. Dertil kommer, at et overvågningssystem kan findes i forskellige prisklasser – og altså også en prisklasse, der passer dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *